För att jag kan

Saknar att ha en egen dator är de försa jag ska säga - har pengar och så men man ska ju hitta en man gillar också eftersom den jag hade förut tydligen inte finns - mysko..
Men kände mej lite skriv sugen nu så får jag stå ut men danna dator.
Ja eftersom sist jag skrev så hade vi festat och då måste jag ju skriva mer om fester för har hört lite roliga saker om just mitt festande (hahaha!)
För klart tydligt att om man dricker någon gång då och då är man ju ett "suphuve" , haha asså jag dör!
Haha kunde inte låta bli för kom och tänka på de nu
Imorgon blir de fest (men med inte så stora förväntningar på ordet fest ,haha) men med typ klassen och dom från Ungern som varit på våran skola i två veckor. Ska dra med mej Jesper och Marcus också för vågar fan inte gå dit själv, uew
.
Lite kul de där med "ungrarna" ändå ja mena de är ju som om dom ligger flera år efter och sen är dom fett ful, asså ful på alla vis, haha.
.
Ja sen lördag blir de inflyttnings fest hos Jocke och Hanna kommer säkert bli as kul! Härligare människor får man ju leta efter!:D
.
Så blir två dagars i den här helgen + att jag jobbar fredag och lördag men de ska nog gå bra;)
.
Men för att inte dehär inlägget ska bli alltför långt så ingen orka lära så slutar jag med en bild på mej från i lördags!
.

Sorry for Party Rocking!!!

Här kommer några bilder sen i lördags. Kanske inte dom bästa och mest intressantaste men efter som vi festar och inte knäpper kort blir de inge bättre, hehe ;)
.
Grymt kul fest dock blev de en tidigare kväll än vanligt för en partypoper från krogen pajade vårat bord, som redan varit nere i golvet än gång tidigare efter en fest, haha!
.
Kvällen började iaf med att Jossan kom fyra så då gick vi och fixade lite käk och sedan började vi fixa iording oss, med fyra ögon på oss hela tiden (Victor och Sasha, haha!)
Sedan vid 7-8 kom Madde, Julia och Jocke. Senare efter 9 började de ramla in mer folks och runt tolv drog jag, Jossan, Madde och Julia till krogen.
Jossan och jag hade skoj som vanligt och drog även med oss två pöjkar hem på efterfest, höhö.
Aja sen hände massa mer men pallar inte rabla upp allt som nån jakla lista :p Men dom sista drog iaf vid fya vilket ändå var skönt.
.
Men grymt kul att alla som kom kunde komma!:D
.
.
.Haha älska duckface och att Annie tittar fram bakom mej - Söt!
.
.
Haha min apa och Madde<3
Det som händer på Hovsgatan 26 stannar på hovsgatan 26 ;)
.
???

1

Sitter i soffan med mensvärk och fixar in lite låtar till mp3n - så ser min första mars ut just nu:)
Ska ut och springa lite snart annars kommer jag ha en sur blick på mej hela kvällen.. Haha Sasha har varit sur på mej hela dan för jag inte gick ut med henne innan skolan som jag hade lovat.
.
Så himla underbart väder i dag efter skolan! Marcus satt på altan när jag kom hem så satt och myste där med han och senare kom mamma med massa jordgubbar - love!
Var hos Linéa vid fyra och fy vad ont de gjorde på vissa ställen! Men de blir bättre och bättre vilket är otroligt skönt.
.
.
Så här kan man se ut efter en stund hos Linéa, haha!