*

Hoho!
Sista dagen idag på praktiken(Tullporten) känns lite tråkigt men ändå skönt på ett vis att komma tillbaka till skolan.
Sitter just nu och har ont i magen... Så väntar på att de ska lägga sej lite för att sedan gå ut och röra på fläsket. (Blev dock inte jätte inspererad nu när jag ser att det regnar..)
.
Känns som om dom kommande dagarna kommer bli full fart. Imorgon ska jag jobba 8-4 på Tullporten(höhö lämnar inte stället bara för praktiken är slut!) Sedan blir de DIREKT till Amenta för att hjälpa Marcus där till typ halv 10, så med andra ord en riktig jävla jobbar dag.
Söndag blir de jobb på Tullporten igen halv 10-3 och efter jobbet MÅSTE jag städa och tvätta då lägenheten ser ut som nån jävla våldtäkt för tillfället...
.
Och på måndag å sista aprill blir de grillmys här med massa gött folk. Så hoppas på BRA väder.
.
Hör gärna av er om ni är sugna på skor då jag har en hel del jag ska bli av med=)
Har lagt upp 3 för tillfället:
.
.http://harnosandtorget.se/?visa_annons=9932
.http://harnosandtorget.se/index.php?action=show&show_id=9934&show_torg_namn=harnosand&search_word&l&l2
http://harnosandtorget.se/?visa_annons=9936

S

Åh jag är så arg var fan kom den här snön ifrån?! Eftersom mitt humör styrs otroligt mycket på vädret så kan ni förstå hur otroligt less jag är!
Igår satt jag och marcus ute och grillade lixom...
Och med tanke på grilla, kan jag ju säga för er som inte vet har jag praktik just nu och är på Tullporten - super skoj!
Dock blir de att stiga upp tidigt men slutar då också tidigt vilket jag tycker är skönt.
Ja nu väntar jag att filmen ska ladda klart för den tänker jag minsan sitta och sura med. Tänkte väcka upp barn minnen med den tecknade Sunes värld - Haha!
.

Hund? Skulle inte tro de!

Inte de lättaste att jogga med en sånhär sak dragande i ett rep bredvid.
.

Aprilväder...

Fy vilket väder!
Blev inte precis glad när jag tittade ut i morse när jag hade vaknat.. Hade planerat att inte ens öppna dörren idag men efter lunch fråga Madde om jag ville följa med ner på stan en sväng så jag la ner ståltheten och följde med ut.
Gjorde sedan Marcus sällskap på Amenta men fick dö ont i magen så gick hem.
Nu har jag bytt ut jeansen mot strumpbyxor och sitter och tjurar över vädret i soffan, Och här tänker jag nog sitta resten av kvällen också - kalla mej lat!
.
.

Glad påsk?

Äre idag man ska säga de eller?  Har iaf inte den blekaste, vet bara att jag hade en fet jävla tjockis dag igår som inte ska upprepas på ett bra tag!
Precis skölt bort ansiksmasken så nu är fejset som en barnrumpa!
Känns så jävla underbart att jag är ledig imorgon. Så på den lediga dagen funderar på att gå några meter och kika in på badhuset.
Men idag har jag inte gjort så mycket som är något att va stolt över, visserligen har lägenheten blivit mer eller mindre färdig städan men man kan helt klart hinna med mer på en dag om man är lite effektiv;)
.
I förgår sov Jossie här och vi myste ner oss i soffan och kollade på fucking Åmål, på youtube bara för att vi kan !
Söt Jossan<3
.
Men nu ska jag gå och duscha men först av allt duscha av min äckliga hund!
.

Onsdag04

Onsdag idag vilket innebär att de är sista dagen imorgon innan påsklovet - Underbart!
Haha kom och tänka på i fredags då vi hade typ klassfest. Ska absolut inte gå in på några detalier! Mer än att alla fula videor, kort och ljudinspelningar stannar där dom är, haha!
Marcus berättade dagen efter att jag hade pratat engelska med han, haha dragen tjej!
Blev inge fest på lördagen för var fett jävla bakis, Lika bra de:)
Nu på lördag är de Spring break på teatern som gäller! Ska troligat jobba i garderoben då, men i vilketfall somhelst ska jag inte dricka ska fan ta några vita veckor nu så man blir av med gäddhänget man har överallt!
.
Just nu sitter jag och dricker smoothie (banan,mjölk och kakao) inge hungrig efter jag va med Marcus på Amenta en stund och små åt lite.
Ska ta och göra ett ryck sen och cykla, om jag ens kan sätta mej på sadeln efter gårdagens tur på över en mil (kanske inte så jätte långt men långt för rumpan efter en hel vinters vila:P)
.
.